Jubilej CSR Leskovac

  petak, 21. maj 2021.

Marko Todosić, v.d. direktora Republičkog zavoda za socijalnu zaštitu, prisustvovao je danas obeležavanju 60 godina postojanja Centra za socijalni rad u Leskovcu. Obeležavanju jubileja prisustvovali su državni sekretari Mirko Janić iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Milka Milovanović-Minić iz Ministarstva za brigu o porodici i demografiju.

Decenijsko pregalaštvo angažovanih na pomaganju građanima u ostvarivanju njihovih prava, na podsticanju i razvoju samopomoći i aktivnom uključivanju korisnika usluga socijalne zaštite u širu lokalnu zajednicu, obeleženo je na prigodnoj svečanosti u sali Narodnog pozorišta u Leskovcu. Ovom prilikom, Predrag Momčilović, direktor CSR Leskovac, za stručnu podršku i doprinos kvalitetnom radu Centra, uručio je priznanje i Republičkom zavodu za socijalnu zaštitu.

Posle svečanosti, zajedno sa domaćinom, Predragom Momčilovićem, direktorom CSR Leskovac, državni sekretari i v.d. direktora Zavoda obišli su prostorije u kojima CSR Leskovac pruža uslugu prihvatilišta – Sigurnu kuću za žrtve porodičnog nasilja, kao i renovirane prostorije Centra za socijalni rad.