Obuka za vođenje slučaja

  četvrtak, 11. april 2019.

 

U okviru redovnog plana aktivnosti Republičkog zavoda za socijalnu zaštitu, a na osnovu iskazanih potreba centara za socijalni rad, u Beogradu je u periodu od 02 - 05. aprila 2019. godine realizovana obuka „Vođenje slučaja u centru za socijalni rad“.

Obuku su pohađala i uspešno završila 23 stručna radnika centara za socijalni rad iz Niša, Knjaževca, Bečeja, Sjenice, Zvezdare, Kuršumlije, Bele Crkve, Surčina, Petrovca na Mlavi, Stare Pazove, Smederevske Palanke, Ljiga, Rume, Nove Pazove, Svrljiga i Loznice.

Ovu četvorodnevnu obuku realizovao je autorski tim Zavoda, a evaluacija nakon analize upitnika kojim su učesnici iskazali svoje stavove po završetku obuke, pokazuje da su polaznici usvojili neka nova znanja i veštine, koje će primenjivati u svakodnevnom radu, sprovodeći stručni postupak.

U ovoj godini, s obzirom na potrebe centara, a u skladu sa realizacijom redovnih programskih aktivnosti, Republički zavod će realizovati još jednu obuku za primenu Metode vođenja slučaja u centru za socijalni rad, o čemu će centri za socijalni rad biti blagovremeno obavešteni.

Kalendar

Baza akreditovanih programa obuke

Najave realizacija akreditovanih programa obuke

Porodični saradnik

Tagovi