Обука за вођење случаја

  четвртак, 11. април 2019.

 

У оквиру редовног плана активности Републичког завода за социјалну заштиту, а на основу исказаних потреба центара за социјални рад, у Београду је у периоду од 02 - 05. априла 2019. године реализована обука „Вођење случаја у центру за социјални рад“.

Обуку су похађала и успешно завршила 23 стручна радника центара за социјални рад из Ниша, Књажевца, Бечеја, Сјенице, Звездаре, Куршумлије, Беле Цркве, Сурчина, Петровца на Млави, Старе Пазове, Смедеревске Паланке, Љига, Руме, Нове Пазове, Сврљига и Лознице.

Ову четвородневну обуку реализовао је ауторски тим Завода, а евалуација након анализе упитника којим су учесници исказали своје ставове по завршетку обуке, показује да су полазници усвојили нека нова знања и вештине, које ће примењивати у свакодневном раду, спроводећи стручни поступак.

У овој години, с обзиром на потребе центара, а у складу са реализацијом редовних програмских активности, Републички завод ће реализовати још једну обуку за примену Методе вођења случаја у центру за социјални рад, о чему ће центри за социјални рад бити благовремено обавештени.

Календар

База акредитованих програма обуке

Најаве реализација акредитованих програма обуке

Породични сарадник

Тагови