18 година Републичког завода за социјалну заштиту

  четвртак, 18. јануар 2024.

Поводом 18 година свог рада и постојања, Републички завод за социјалну заштиту је у уторак, 16. јануара 2024. године, организовао свечани скуп за  сараднике и колеге из установа социјалне заштите, партнерских организација и институција.

На скупу у Заводу, са партнерима и сарадницима размењено је кратко подсећање на најважнија остварења у протеклим годинама и планови и идеје о приоритетним циљевима у години која је пред нама.

Срдачним поздравним говором гостима се најпре обратила в. д. директора Републичког завода за социјалну заштиту Марина Драшковић Симовић, изражавајући задовољство досадашњом сарадњом са свим актерима у систему социјалне заштите и нагласивши да ће Завод и убудуће стручној и научној јавности бити препознатљив као релевантан сарадник и партнер у креирању, имплементацији и процени квалитета мера и услуга социјалне заштите.

У име ресорних министарстава учеснике скупа су поздравили др Марина Видојевић, помоћница министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и  Радош Пејовић, државни секретар у Министарству за бригу о породици и демографију, изразивши задовољство досадашњом сарадњом са  Заводом и уверење да ће се та сарадња наставити и убудуће.

Са уверењем  да активности на унапређењу политика, мера, услуга и стручног рада у области социјалне заштите дају боље резултате када се спроводе заједно, домаћини су сараднике и госте позвали на дружење и у пријатељској атмосфери прославили досадашња остварења и разменили планове за будућност.

Погледајте галерију

Календар

База акредитованих програма обуке

Најаве реализација акредитованих програма обуке

Породични сарадник

Тагови