Јубилеј ЦСР Лесковац

  петак, 21. мај 2021.

Марко Тодосић, в.д. директора Републичког завода за социјалну заштиту, присуствовао је данас обележавању 60 година постојања Центра за социјални рад у Лесковцу. Обележавању јубилеја присуствовали су државни секретари Мирко Јанић из Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Милка Миловановић-Минић из Министарства за бригу о породици и демографију.

Деценијско прегалаштво ангажованих на помагању грађанима у остваривању њихових права, на подстицању и развоју самопомоћи и активном укључивању корисника услуга социјалне заштите у ширу локалну заједницу, обележено је на пригодној свечаности у сали Народног позоришта у Лесковцу. Овом приликом, Предраг Момчиловић, директор ЦСР Лесковац, за стручну подршку и допринос квалитетном раду Центра, уручио је признање и Републичком заводу за социјалну заштиту.

После свечаности, заједно са домаћином, Предрагом Момчиловићем, директором ЦСР Лесковац, државни секретари и в.д. директора Завода обишли су просторије у којима ЦСР Лесковац пружа услугу прихватилишта – Сигурну кућу за жртве породичног насиља, као и реновиране просторије Центра за социјални рад.

Календар

База акредитованих програма обуке

Најаве реализација акредитованих програма обуке

Породични сарадник

Тагови