Супервизијски онлајн састанак 23.02.2021.

  четвртак, 25. фебруар 2021.

Са супервизорима и водитељима случаја из центара за социјални рад Шабац, Владимирци, Осечина, Љубовија, Уб, Богатић, Ваљево, Лозница и Коцељева одржан је супервизијски састанак 23. фебруара 2021. године, посредством Zoom апликације. На сесији је учествовало 13 учесника.

Супервизијско питање које је обрађено на овој сесији је: Потреба за новим идејама и приступима у решавању проблема корисника.

Закључак: Учесници групе су истакли значај партиципације корисника, јер само уз активно учешће корисника добијају све потребне информације о потребама детета, ризицима и могућим последицама уколико не дође до промене ризичних понашања. Отпор који најчешће једна страна увек испољава се на тај начин умањује, а повећава одговорност за нечињење.

Група посебно истиче значај заједничког разматрања проблематичне ситуације јер увек има добити, некад у подсећању шта је требало урадити, некад у новим информацијама и сазнањима, а  и сама размена искустава са колегама које су имале исте или сличне ситуације им даје могућност промишљања и примене искустава из добре праксе.

 

Супервизијски извештаји

Прикажи све извештаје >>

База акредитованих програма обуке

Најаве реализација акредитованих програма обуке

Породични сарадник

Тагови