Претрага


  ::  ПОДРШКА ЛИЦЕНЦИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈА   :: 

  Прописи од значаја за социјалну заштиту    
  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Социјална мисао Штампај

„СОЦИЈАЛНА МИСАО“  И  РЕПУБЛИЧКИ ЗАВОД


Социјална мисао

Почетком 2008. године, Републички завод за социјалну заштиту потписао је  договор о суиздаваштву стручног часописа „Социјална мисао“ – часописа за теорију и критику социјалних идеја и праксе.

Сарадња која је успостављена представља дугорочно улагање у будућност и у складу је са једном од четири основне функције Завода - издавачком делатношћу и промовисањем добрих пракси. Истовремено, обезбеђени су предуслови за успешну размену професионалних искустава свих актера присутних у систему социјалне заштите.


Улога Завода као суиздавача садржана је у активном учешћу у уређивачкој политици часописа и учешћу у Редакцији. У сарадњи са власником часописа, Издавачким предузећем „Социјална мисао“, Завод даје свој допринос и путем пласмана и промоције часописа и стручних садржаја објављених у њему.

Тим поводом, за прву недељу јула 2008. године планирана је промоција часописа број 58. који је у припреми. Тачан датум и време промоције објавићемо непосредно по изласку часописа из штампе.

Верујемо да ћете, као и до сада, активно доприносити унапређењу садржаја часописа, а тиме и континуираном развоју теорије и праксе социјалног рада на нашим поднебљима.

 
< Претходно   Следеће >

 Покрајински завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите
Социјално укључивање и смањење сиромаштва
Центар за заштиту жртава трговине људима
 Aсоцијација центара за социјални рад
Удружење стручних радника социјалне заштите Србије


Присутни

Тренутно је 5 гостију на вези
Copyright © 2008 Републички завод за социјалну заштиту
Web пројекат - УЗЗПРО