Претрага


  ::  ПОДРШКА ЛИЦЕНЦИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈА   :: 

  Прописи од значаја за социјалну заштиту    
  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Progetto Sviluppo Штампај

ПОТПИСАН УГОВОР СА Progetto Sviluppo CGIL – Serbia

Настављајући реализацију пројекта “Подршка реформи политике заштите старих лица у Србији“ Завод је са италијанском НВО-Progetto Sviluppo потписао Уговор којим се обезбеђује део средстава намењених функционисању Јединице за мониторинг и евалуацију и током 2008. године.


Наведена Јединица за мониторинг и евалуацију (ЈМЕ) од краја 2006. године функционише као пројектна активност у Републичком заводу са циљем пружања стручне подршке развоју интегрисаног модела (подразумева обједињавање локалних ресурса социјалних и здравствених служби) заштите старих у Крагујевцу (пилот град). Састав ЈМЕ обезбедјује учешће свих релевантних актера: представника Завода, Министарства рада и социјалне политике и Министарства здравља.

Овогодишњи Уговор обезбеђује део средстава за активности на уобличавању модела институционалне акредитације интегрисаних услуга у заштити старих, као и организовање Конференције на којој ће бити представљени укупни резултати трогодишњег рада са италијанским партнерима. Планирано је да се Конференција о току и ефектима пројекта ”Подршка реформи политике заштите старих лица у Србији” одржи у другој половини године.     

Уговор су у просторијама РЗСЗ, 12. јуна 2008. године, потписали г-дин Mauro Mascioli, у име италијанског партнера и директор Завода, Живорад Гајић.

 
< Претходно   Следеће >

 Покрајински завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите
Социјално укључивање и смањење сиромаштва
Центар за заштиту жртава трговине људима
 Aсоцијација центара за социјални рад
Удружење стручних радника социјалне заштите Србије


Присутни

Тренутно је 2 гостију на вези
Copyright © 2008 Републички завод за социјалну заштиту
Web пројекат - УЗЗПРО