Претрага


  ::  ПОДРШКА ЛИЦЕНЦИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈА   :: 

  Прописи од значаја за социјалну заштиту    
  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Почетна страна arrow Почетна страна arrow "Вођење случаја у центру за социјални рад"
"Вођење случаја у центру за социјални рад" Штампај
28. фебруар 2017.

Обуку завршила 24 стручна раника

 

На основу исказаних потреба центара за социјални рад, а у оквиру редовног плана активности Републичког завода за социјалну заштиту, у Београду је од 20. До 23.фебруара ове године, реализована обука „Вођење случаја у центру за социјални рад“.

 

 

Обуку је завршило 24 учесника, стручних радника у центарима за социјални рад из Крагујевца, Бачког Петровца, Чачка, Бора, Ковачице,Крушевца, Новог Сада, Старе Пазове, Велике Плане, Беочина, Палилуле, Вождовца, Чукарице, Велике Плане, Сенте и Трстеника.

Ову четвородневну обуку реализовао је ауторски тим Завода, а евалуација након анализе упитника којима су учесници исказали своје ставове по завршетку обуке, показује да су полазници усвојили нова знања и вештине, које ће примењивати у свакодневном раду, спроводећи стручни поступак. У овој години, имајући у виду исказане потребе центара, а у складу са планираном реализацијом редовних програмских активности, Републички завод ће организовати још обука за  примену Методе вођења случаја у центру за социјални рад.

 Прва наредна обука „Вођење случаја у центру за социјални рад“, планирана је за април 2017. године. Центри за социјални рад треба потребе за обуком стручних радника да доставе Републичком заводу за социјалну заштиту, Одељењу за професионалну обуку, како би се благовремено формирале групе заинтересованих учесника.

 

 
< Претходно   Следеће >

 Покрајински завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите
Социјално укључивање и смањење сиромаштва
Центар за заштиту жртава трговине људима
 Aсоцијација центара за социјални рад
Удружење стручних радника социјалне заштите Србије


Присутни

Copyright © 2008 Републички завод за социјалну заштиту
Web пројекат - УЗЗПРО