Претрага


  ::  ПОДРШКА ЛИЦЕНЦИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈА   :: 

  Прописи од значаја за социјалну заштиту    
  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Почетна страна arrow Вести arrow Супервизијска подршка
Супервизијска подршка Штампај

23. април 2013.

Мартовске активности
 

Републички завод за социјалну заштиту, Одељење за стручну подршку-супервизију током марта месеца је наставило са реализацијом програма подршке супервизорима из центара за социјални рада. Одржана су  четири сусрета са супервизорима ЦСР до 7 запослених и осам сусрета  са супервизорима ЦСР преко  7 запослених.

Такође у марту,  са  супервизорима ЦСР до 7 запослених, реализоване су фокус-групе  на тему  „Насиље и рад са насиљем у ЦСР“. Сврха фокус група је  припрема тематских радионица  подршке за наредне сусрете.

На захтев Министарства рада, запошљавања и социјалне политике,  у марту  се започело са стручном подршком домовима за смештај одраслих и старијих корисника. После припремног састанка, одржаног у фебруару, прва дводневна радионица подршке у  Дому  за одрасла лица „Кулина“ органозована је 11. и 12. марта, за две групе радника, 30 запослених. Тема првог састанка била је  „Тимски рад, улоге, одговорности и процедуре“ а подршка ће се даље одвијати према програму који је конципирало Одељење за стручну подршку-супервизију.
 
< Претходно   Следеће >

 Покрајински завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите
Социјално укључивање и смањење сиромаштва
Центар за заштиту жртава трговине људима
 Aсоцијација центара за социјални рад
Удружење стручних радника социјалне заштите Србије


Присутни

Тренутно је 1 гост на вези
Copyright © 2008 Републички завод за социјалну заштиту
Web пројекат - УЗЗПРО