Претрага


  ::  ПОДРШКА ЛИЦЕНЦИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈА   :: 

  Прописи од значаја за социјалну заштиту    
  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Почетна страна
Социјални рад у заједници Штампај

 

 
Републички завод за социјалну заштиту је издавач  књиге „Социјални рад у заједници“, чији су аутори Проф. др Милосав Милосављевић и Проф. др Мирослав Бркић, професори београдског Факултета политичких наука.

Ова књига допринос је озбиљним расправама у социјалном раду. На критички, упоредни, историјско-динамички и конкретан начин отвара, покреће, али и даје одговоре на многа отворена питања социјалног рада уопште, посебно социјалног рада у заједници.

Намењена је, примарно, студентима социјалног рада. Драгоцена је и другим студентима хуманистичких наука, не само због  интердсициплинарности и сарадње различитих струка и наука, већ и због већег уважавања значаја локалних заједница у досезању квалитета живота, реализацији циљева, поштовању принципа многих социјалних и других друштвених делатности. Ова књига нарочито је од користи актерима социјалне политике у локалним заједницама, посебно онима који се баве дефинисањем и практичном реализацијом социјалне политике у својим срединама. Књига се може набавити у скриптарници Факултета политичких наука, Београд.
 
 
< Претходно   Следеће >

 Покрајински завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите
Социјално укључивање и смањење сиромаштва
Центар за заштиту жртава трговине људима
 Aсоцијација центара за социјални рад
Удружење стручних радника социјалне заштите Србије


Присутни

Copyright © 2008 Републички завод за социјалну заштиту
Web пројекат - УЗЗПРО