Претрага


  ::  ПОДРШКА ЛИЦЕНЦИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈА   :: 

  Прописи од значаја за социјалну заштиту    
  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Почетна страна
Оперативно планирање у центрима за социјални рад Штампај

 

 
Издавачка делатност Републичког завода за социјалну заштиту богатија је за још један наслов. Уз финансијску подршку УНИЦЕФ-а, у оквиру пројекта „Јачање центара за социјални рад да одговоре на потребе младих„ настала је публикација „Оперативно планирање у центрима за социјални рад“, чији су аутори професори Факултета политичких наука у Београду - Невенка Жегарац, Мирослав Бркић и Тамара Џамоња Игњатовић.

И садржајно и технички савремено, инструктивно решена, ова публикација дефинише теоријска полазишта и приказује искуствена, практична решења у процесу планирања активности центара за социјални рад. Може бити коришћена као својеврстан водич стручним радницима у постизању оптималног односа између циљева којима теже и расположивих средстава у одређеном временском периоду.

Аутори су на веома флексибилан начин дефинисали области, кораке, методе, технике и поступке доношења годишњег оперативног плана, имајући у фокусу и различите потребе и различите могућности центара за социјални рад у нашој земљи. Зато ће, уверени смо, ова публикација бити од посебног значаја и користи управо практичарима у систему социјалне заштите.
 
 
< Претходно   Следеће >

 Покрајински завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите
Социјално укључивање и смањење сиромаштва
Центар за заштиту жртава трговине људима
 Aсоцијација центара за социјални рад
Удружење стручних радника социјалне заштите Србије


Присутни

Тренутно је 3 гостију на вези
Copyright © 2008 Републички завод за социјалну заштиту
Web пројекат - УЗЗПРО