Претрага


  ::  ПОДРШКА ЛИЦЕНЦИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈА   :: 

  Прописи од значаја за социјалну заштиту    
  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Почетна страна arrow Почетна страна arrow Примена васпитних налога
Примена васпитних налога Штампај
 24. јануар 2012.

Формиране радне групе

У складу са предвиђеном динамиком реализације пројекта „Унапређење примене васпитних налога“, у Републичком заводу за социјалну заштиту, 23. јануара 2012. године je одржан конститутивни састанак радних група задужених за реализацију пројектних задатака. Формиране су три радне групе за дефинисање стандарда и процедура за примену васпитних налога. Радне групе чине представници сектора правосуђа, социјалне заштите, образовања и здравства, а радиће на дефинисању процедура и стандарда за примену свих васпитних налога које предвиђа радна верзија Закона о изменама и допунама Закона о малолетним учиниоцима кривичних дела и кривичноправној заштити малолетних лица.
Конститутивни састанак радних група посвећен је дефинисању задатака, одговорности лидера и чланова радих група, као и утврђивању садржаја и динамике реализације пројектних задатака на којима су радне групе ангажоване. Сходно обиму послова, формиране су радне групе, изабрани тим лидери и дефинисани васпитни налози за које ће чланови групе сачинити процедуре и стандарде.

Изабрани чланови радних група размотрили су кључна питања везана за израду стандарда, процедура, структуре документа, а постигли и сагласност о динамици и методологији рада на испуњењу пројектних задатака.
 
< Претходно   Следеће >

 Покрајински завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите
Социјално укључивање и смањење сиромаштва
Центар за заштиту жртава трговине људима
 Aсоцијација центара за социјални рад
Удружење стручних радника социјалне заштите Србије


Присутни

Тренутно је 3 гостију на вези
Copyright © 2008 Републички завод за социјалну заштиту
Web пројекат - УЗЗПРО