Претрага


  ::  ПОДРШКА ЛИЦЕНЦИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈА   :: 

  Прописи од значаја за социјалну заштиту    
  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Почетна страна arrow Почетна страна arrow Завршени инструктивни састанци
Завршени инструктивни састанци Штампај

20. јануар 2012.

Извештавање о раду у 2011. години

У склопу процеса унапређивања годишњег извештавања о раду установа социјалне заштите и пројекта „Подршка успостављању услуга за децу и младе са инвалидитетом и развој индикатора у систему социјалне заштите“ који се реализује уз финансијску подршку УНИЦЕФ-а,  у Републичком заводу за социјалну заштиту је организовано 5 инструктивних састанака о начину извештавања за 2011. годину.


Позиву на инструктивне сатанке одазвала се већина стручних радника задужених за израду годишњих извештаја о раду центара за социјални рад у Србији. Овом приликом детаљно је представљена је структура  обрасца за извештавање о раду у 2011. години. Детаљно, кроз преглед и појашњење табела,  приказани су иновирани  обрасци и појашњени појмови, техничка упутства за попуњавање, табела и упутства за израду годишњих  извештаја о раду ЦСР-а.
 
На адресе свих центара за социјани рад прослеђени су обрасци за извештавање о раду у 2011. години. Попуњене обрасце, односно Еxcel табеле и наративне  извештаје о раду, центри за социјални рад треба да доставе најкасније до 5. марта 2012. године Републичком заводу за социјалну заштиту на  e mail:  Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели.
 
< Претходно   Следеће >

 Покрајински завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите
Социјално укључивање и смањење сиромаштва
Центар за заштиту жртава трговине људима
 Aсоцијација центара за социјални рад
Удружење стручних радника социјалне заштите Србије


Присутни

Copyright © 2008 Републички завод за социјалну заштиту
Web пројекат - УЗЗПРО