Претрага


  ::  ПОДРШКА ЛИЦЕНЦИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈА   :: 

  Прописи од значаја за социјалну заштиту    
  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Почетна страна arrow Вести arrow Обуке у новембру
Обуке у новембру Штампај
 28. октобар 2011.

Подршка успостављању услуга за децу и младе

Организовање обука у наредном периоду, активности су Републичког завода за социјалну заштиту усмерене на даљу реализацију Пројекта „Подршка успостављању услуга за децу и младе са инвалидитетом и развој индикатора у систему социјалне заштите “.
 
Прва у низу се односи на трениг тренера за програм „На породицу усмерена подршка“, који ће се одржати 1. и 2. новембра  у СОС „Дечјем селу“ у Сремској Каменици. Овај програм ће за пружаоце услуга   у општинама,  које су добиле средства Европске комисије за развој услуга намењених деци и младима са инвалидитетом, бити реализован 10. и 11. новембра у Нишу, Параћину и Новом Бечеју.

Такође, у периоду од 9. до 12. новембра, у Геронтолошком центру Београд, биће одржане две обуке везане за услугу становање уз подршку за особе са инвалидитетом. Циљ ових програма је оспособљавање професионалаца из система социјалне заштите, и других релевантних система на нивоу локалне заједнице, за успостављање и  пружање услуге становање уз подршку за особе са инвалидитетом засноване на поставкама социо-инклузивног модела и усклађене са минималним националним стандардима квалитета.

 
< Претходно   Следеће >

 Покрајински завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите
Социјално укључивање и смањење сиромаштва
Центар за заштиту жртава трговине људима
 Aсоцијација центара за социјални рад
Удружење стручних радника социјалне заштите Србије


Присутни

Тренутно је 2 гостију на вези
Copyright © 2008 Републички завод за социјалну заштиту
Web пројекат - УЗЗПРО