Претрага


  ::  ПОДРШКА ЛИЦЕНЦИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈА   :: 

  Прописи од значаја за социјалну заштиту    
  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Почетна страна arrow Вести arrow СИПРУ тим & SeConS
СИПРУ тим & SeConS Штампај
 19.септембар 2011.

On line kurs - Социјално укључивање и смањење сиромаштва

Интернет курс о социјалном укључивању, од марта 2011. године, доступан је јавности на интернет адреси www.inkluzijakurs.info . Курс је, за потребе Тима за социјално укључивање и смањење сиромаштва, приредила организација SeConS.

Курс треба да омогући развој знања и компетенција различитих актера о социјалном укључивању. Унапређена знања и компетенције доприносе успешнијем прилагођавању стандардима Европске уније за институционални оквир, политике и практично деловање у области смањења сиромаштва и социјалног укључивања.
Курс је бесплатан и састоји се од седам модула знања. Намењен је различитим корисницима: доносиоцима одлука, запосленима у државној управи, представницима и представницама централних и локалних власти и институција, невладиних организација, студентима и студенткињама, стручним круговима и најширој заинтересованој јавности.

Полазници курса могу проверити знање на завршном тесту, уколико то желе. Након успешно положеног теста, могуће је одштампати сертификат. Курс се може користити и само информативно, без обавезе да се провере усвојена знања и полаже тест.

Израда интернет курса - Социјално укључивање и смањење сиромаштва, финансирана је средствима Швајцарске агенције за развој и сарадњу и средствима Министарства спољних послова Краљевине Норвешке.
 
< Претходно   Следеће >

 Покрајински завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите
Социјално укључивање и смањење сиромаштва
Центар за заштиту жртава трговине људима
 Aсоцијација центара за социјални рад
Удружење стручних радника социјалне заштите Србије


Присутни

Тренутно је 7 гостију на вези
Copyright © 2008 Републички завод за социјалну заштиту
Web пројекат - УЗЗПРО