Претрага


  ::  ПОДРШКА ЛИЦЕНЦИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈА   :: 

  Прописи од значаја за социјалну заштиту    
  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Тренинг тренера Штампај
 01. септембар 2011.

„Управљање волонтерским радом-волонтерски менаџмент“


Од четвртка 8. до суботе 10. септембра, у СОС „Дечјем селу“ у Сремској Каменици, одржава се тренинг за тренере по акредитованом програму „Управљање волонтерским радом – волонтерски менаџмент“, ауторки Јелене Павловић и Меланије Колошњаји Ненин.

Организација овог тренинга прва је, у низу активности Републичког завода за социјалну заштиту, а у даљој реализацији Пројекта „Подршка успостављању услуга за децу и младе са инвалидитетом и развој индикатора у систему социјалне заштите“ .
Прва два дана тренинга усмерена су на усвајање садржаја програма, док се трећег дана, у суботу, 10. септембра, организује провера знања.

Учесници ове обуке су тренери који су  већ похађали два акредитована програма и самостално реализовали десет обука по акредитовананом програму „Успостављање одрживе услуге и програм рада дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју“.

Акредитовани програм обуке „Управљање волонтерским радом – волонтерски менаџмент“, од 15. септембра до 15. октобра 2011. године, треба да се реализује за представнике пружаоца услуга у општинама које су  аплицирале за средства Европске Комисије намењена развоју услуга за децу и младе са инвалидитетом.
 
< Претходно   Следеће >

 Покрајински завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите
Социјално укључивање и смањење сиромаштва
Центар за заштиту жртава трговине људима
 Aсоцијација центара за социјални рад
Удружење стручних радника социјалне заштите Србије


Присутни

Тренутно је 1 гост на вези
Copyright © 2008 Републички завод за социјалну заштиту
Web пројекат - УЗЗПРО