Претрага


  ::  ПОДРШКА ЛИЦЕНЦИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈА   :: 

  Прописи од значаја за социјалну заштиту    
  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Почетна страна arrow Почетна страна arrow Завршен тренинг за тренере
Завршен тренинг за тренере Штампај
 05.06.2011.

Формирана мрежа тренера

Други део тренинга за тренере, у оквиру пројекта „Подршка успостављању услуга за децу са инвалидитетом и развој индикатора у социјалној заштити ”, завршен је 16. априла. Овај део тренинга био је фокусиран на развој тренерских вештина, а радило се према акредитованом програму ''Методологија извођења обуке '', Републичког и Покрајинског завода за социјалну заштиту.
На другом делу тренинга, који су водиле сараднице Републичког завода за социјалну заштиу, сви учесници су показали изузетну мотивацију. У испитној демонстрацији, која је подразумевала извођење двадесетоминутне сесије на основу садржаја програма обуке „Успостављање одрживе услуге и програм рада дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју“, показали су и значајан напредак.

Комисија за избор тренера, коју су чиниле сараднице Републичког завода за социјалну заштиту и тим аутора који је водио први део тренинга, донала је одлуку о изабраним тренерима.

Изабрани тренери ће, мају и јуну 2011. године, бити ангажовани да у својим локалним заједницама реализују програм обуке „Успостављање одрживе услуге и програм рада дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју “ за све представнике општина и пружаоце услуга, који су аплицирали за средства Европске Комисије за успостављање и развој услуге дневног боравка за децу са инвалидитетом.


Преузмите листу изабраних тренера........

 
< Претходно   Следеће >

 Покрајински завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите
Социјално укључивање и смањење сиромаштва
Центар за заштиту жртава трговине људима
 Aсоцијација центара за социјални рад
Удружење стручних радника социјалне заштите Србије


Присутни

Тренутно је 1 гост на вези
Copyright © 2008 Републички завод за социјалну заштиту
Web пројекат - УЗЗПРО