Претрага


  ::  ПОДРШКА ЛИЦЕНЦИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈА   :: 

  Прописи од значаја за социјалну заштиту    
  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Тренинг за тренере Штампај
 07. април 2011.

Други део тренинга

Тренинг тренера за акредитовани програм обуке „Успостављање одрживе услуге и програм рада дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју“ једна је од активности у оквиру пројекта „Подршка успостављању услуга за децу са инвалидитетом и развој индикатора у социјалној заштити”, који Републички завод за социјалну заштиту реализује у сарадњи са УНИЦЕФ-ом. У првом делу тренинга полазници су овладавали самим програмом обуке.

Други део тренинга за тренере подразумева похађање акредитованог програма „Методологија извођења обуке“ чији је аутор Џес Прајс, консултант за индивидуални и организациони развој, а носиоци ауторских права: Републички и Покрајински завод за социјалну заштиту. Овај акредитовани програм обуке  усмерен је на усвајање знања и развој вештина неопходних за успешну реализацију обуке.

Други део тренинга, реализује се од 13. до 16. априла у СОС Дечјем селу у Сремској Каменици. По завршетку и другог дела тренинга обавиће се финална селекција тренера који су оспособљени за самостално извођење обуке. Изабрани тренери ће, до краја 2011. године, бити ангажовани на реализацији програма обуке „Успостављање одрживе услуге и програм рада дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју“. Обука по овом акредитованом програму организује се за представнике градова и општина који су аплицирали за средства Европске Комисије при успостављању и развоју дневних боравака за децу са инвалидитетом.

 
< Претходно   Следеће >

 Покрајински завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите
Социјално укључивање и смањење сиромаштва
Центар за заштиту жртава трговине људима
 Aсоцијација центара за социјални рад
Удружење стручних радника социјалне заштите Србије


Присутни

Тренутно је 2 гостију на вези
Copyright © 2008 Републички завод за социјалну заштиту
Web пројекат - УЗЗПРО