Претрага


  ::  ПОДРШКА ЛИЦЕНЦИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈА   :: 

  Прописи од значаја за социјалну заштиту    
  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Тренинг за тренере Штампај
 06. април 2011.

Завршен први део тренинга

Од 1. до 5. априла, у СОС Дечјем селу у Сремској Каменици, организован је први део тренинга тренера за акредитовани програм обуке „Успостављање одрживе услуге и програм рада дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју“, аутора Драгице Влаовић Васиљевић, Владана Јовановића и Веронике Ишпановић Радојковић. Обуку је похађало 20 учесника/ца из целе Србије, који су одабрани на конкурсу Републичког завода.

 Тренинг за тренере

Тренинг тренера једна је од активности у оквиру пројекта „Подршка успостављању услуга за децу са инвалидитетом и развој индикатора у социјалној заштити ”, који Републички завод за социјалну заштиту реализује у сарадњи са УНИЦЕФ-ом.

Други део тренинга, који се организује од 13. до 16. априла, подразумева похађање акредитованог програма „Методологија извођења обуке “. Ова обука је усмерена на усвајање знања и развој вештина неопходних за успешну реализацију обуке, као и на финалну селекцију тренера који су оспособљени за самостално извођење обуке.

Изабрани тренери реализацоваће програм „Успостављање одрживе услуге и програм рада дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју“, обуке намењене представницима општина које су аплицирале за средства Европске Комисије при успостављању и развоју дневних боравака за децу са инвалидитетом.
 
< Претходно   Следеће >

 Покрајински завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите
Социјално укључивање и смањење сиромаштва
Центар за заштиту жртава трговине људима
 Aсоцијација центара за социјални рад
Удружење стручних радника социјалне заштите Србије


Присутни

Тренутно је 1 гост на вези
Copyright © 2008 Републички завод за социјалну заштиту
Web пројекат - УЗЗПРО