Претрага


  ::  ПОДРШКА ЛИЦЕНЦИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈА   :: 

  Прописи од значаја за социјалну заштиту    
  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Почетна страна arrow Почетна страна arrow Супервизијска подршка
Супервизијска подршка Штампај

 02. март 2011.

Састанци са директорима центара

Од 28. фебруара до 2. марта , у Републичком заводу за социјалну заштиту су организовани припремни састанци за 61 директора центара у којима је ангажовано до 6 стручних радника. Ови припремни састанци увод су у програм подршке супервизорима.

Састанци са директорима центара

Директорима центара, на састанцима је представљен програм подршке зa супервизоре који, између осталог, подразумева дефинисање улога и одговорности свих актера подршке.

Један од циљева, предвиђен Програмом рада Републичког завода за 2011. годину, јесте и подршка актерима у реформи система социјалне заштите. Ова подршка, када су центри за социјалну рад по среди, огледа се, између осталог, у континуираној подршци супервизорима. Поред разних активности, генерално усмерених на повећање професионалних компетенција, Одељење за процену стручног рада при Републичком заводу, креирало је Програм подршке супервизорима у центрима у којима је ангажовано до 6 стручних радника. Креирани програм подршке у складу је са овлашћењима датим у Правилнику о изменама и допунама Правилника о организацији, нормативима и стандардима рада центара за социјални рад, усвојеним прошле године.

 
< Претходно   Следеће >

 Покрајински завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите
Социјално укључивање и смањење сиромаштва
Центар за заштиту жртава трговине људима
 Aсоцијација центара за социјални рад
Удружење стручних радника социјалне заштите Србије


Присутни

Copyright © 2008 Републички завод за социјалну заштиту
Web пројекат - УЗЗПРО