Претрага


  ::  ПОДРШКА ЛИЦЕНЦИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈА   :: 

  Прописи од значаја за социјалну заштиту    
  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Почетна страна arrow Почетна страна arrow Изашла је из штампе књига
Изашла је из штампе књига Штампај

 22. јул 2010.

„СОЦИЈАЛНИ РАД У ЗАЈЕДНИЦИ“

Републички завод за социјалну заштиту издавач је књиге „Социјални рад у заједници“, чији су аутори професори београдског Факултета политичких наука, Проф.др Милосав Милосављевић и Проф.др Мирослав Бркић.

На писање ове књиге, аутори су се одлучили у намери да помогну теоријско-методолошком утемељењу социјалног рада у заједници, сматрајући да он има више предности него недоречености и да је, свакако, један од комплементарних приступа социјалном раду са појединцем и социјалном раду са групом.

 
 Изашла је из штампе књига „СОЦИЈАЛНИ РАД У ЗАЈЕДНИЦИ“        
Ова књига допринос је озбиљним расправама у социјалном раду. На критички, упоредни, историјско-динамички и конкретан начин отвара, покреће, али и даје одговоре на многа отворена питања социјалног рада уопште, посебно социјалног рада у заједници.

 Намењена је, примарно, студентима социјалног рада. Драгоцена је и другим студентима хуманистичких наука, не само због  интердсициплинарности и сарадње различитих струка и наука, већ и због већег уважавања значаја локалних заједница у досезању квалитета живота, реализацији циљева, поштовању принципа многих социјалних и других друштвених делатности. Ова књига нарочито је од користи актерима социјалне политике у локалним заједницама, посебно онима којие се баве дефинисањем и практичном реализацијом социјалне политике у својим срединама.

  Књигу можете набавити у скриптарници Факултета политичких наука, Београд

 
< Претходно   Следеће >

 Покрајински завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите
Социјално укључивање и смањење сиромаштва
Центар за заштиту жртава трговине људима
 Aсоцијација центара за социјални рад
Удружење стручних радника социјалне заштите Србије


Присутни

Тренутно је 7 гостију на вези
Copyright © 2008 Републички завод за социјалну заштиту
Web пројекат - УЗЗПРО