Претрага


  ::  ПОДРШКА ЛИЦЕНЦИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈА   :: 

  Прописи од значаја за социјалну заштиту    
  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Почетна страна arrow Почетна страна arrow Едукативна радионица о старењу, Малта
Едукативна радионица о старењу, Малта Штампај

 27. октобар 2009.

 ЕДУКАТИВНА РАДИОНИЦА О СТАРЕЊУ, МАЛТА

Едукативна радионица под називом „Формулација политике, планирање, имплементација и мониторинг Мадридског међународног плана акције о старењу“ одржана је на Малти од 19. до 23. октобра 2009. године. Радионица је организована од стране Одељења за економска и социјална питања Уједињених Нација (УНДЕСА) у сарадњи са Међународним институтом за старење Уједињених Нација – Малта (ИНИА).

На позив Уједињених Нација – Одељења за економска и социјална питања, односно, Сектора за социјалне политике и развој, у раду радионице је учествовала др Лидија Козарчанин, руководилац Одељења за истраживање и развој у Републичком заводу за социјалну заштиту, као особа референтна за питања старења у Србији. На радионици је као представник хуманитарног и невладиног сектора на подручју старења у Србији учествовала и Наташа Тодоровић, руководилац Програма за старе у Црвеном крсту Србије.

Програм радионице се састојао од интерактивних предавања одговарајућих експерата Уједињених Нација и Међународног института за старење – Малта, практичних вежби, размене искустава из различитих земаља учесница, дискусија по појединачним темама и евалуације програма.

 

 
< Претходно   Следеће >

 Покрајински завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите
Социјално укључивање и смањење сиромаштва
Центар за заштиту жртава трговине људима
 Aсоцијација центара за социјални рад
Удружење стручних радника социјалне заштите Србије


Присутни

Тренутно је 3 гостију на вези
Copyright © 2008 Републички завод за социјалну заштиту
Web пројекат - УЗЗПРО