Претрага


  ::  ПОДРШКА ЛИЦЕНЦИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈА   :: 

  Прописи од значаја за социјалну заштиту    
  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Обука у Врању Штампај

 23. септембар 2009.

ЗАВРШЕНА ОБУКА ЗА СУПЕРВИЗОРЕ У ВРАЊУ

Програм основне обуке за супервизоре у центрима за социјални рад, у периоду од 14. до 18. септембра 2009. године, у Врању је завршило још 17 супервизора из 14 центара за социјални рад. Петодневну обуку са успехом су завршили супервизори из регионално повезаних центара за социјални рад: Владичин Хан, Сурдулица, Врање, Власотинце, Медвеђа, Прешево, Бујановац, Восилеград, Косовска Митровица, Косовска Каменица, Приштина, Вучитрн, Србица и Штрпце.

Обука у Врању 

Током реализације програма, учесници су, уз примену интерактивних метода учења, а уз подршку тренера Славице Милојевић и Лидије Милановић, имали могућности да практично провежбавају постојеће и стичу нове вештине, као и знања потребна супервизору у центру за социјални рад.

Обука у Врању

На питања дефинисана у Упитнику за евалуацију, везаним за садржај програма обуке и релевантност за посао који супервизори обављају, учесници обуке су се изајаснили да су им очекивања у потпуности испуњена. Као посебну добит са ове обуке наводе стечена искуства у примени интерактивних метода и могућност практичног провежбавања вештина релевантних за посао који обављају. У погледу практичне примене новостечених знања и вештина, учесници обуке сматрају да ће им од користи бити додатне обуке, као и сусрети супервизора и тренера, на којима ће моћи да размене искуства и разреше могуће дилеме из праксе.

Обука у Врању 

 
< Претходно   Следеће >

 Покрајински завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите
Социјално укључивање и смањење сиромаштва
Центар за заштиту жртава трговине људима
 Aсоцијација центара за социјални рад
Удружење стручних радника социјалне заштите Србије


Присутни

Тренутно је 1 гост на вези
Copyright © 2008 Републички завод за социјалну заштиту
Web пројекат - УЗЗПРО