Претрага


  ::  ПОДРШКА ЛИЦЕНЦИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈА   :: 

  Прописи од значаја за социјалну заштиту    
  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Обука у Нишу Штампај

 08. септембар 2009.

 ОБУКА СУПЕРВИЗОРА У НИШУ

По акредитованом „Програму основне обуке за супервизоре у центрима за социјални рад“, ауторски и тренерски тим Републичког завода за социјалну заштиту организовао је у Нишу петодневну обуку, од 31. августа до 04. септембра 2009. године. Обука је организована за супервизоре из регионално повезаних центара за социјални рад из Ниша, Беле Паланке, Дољевца, Гаџиног Хана, Бабушнице, Свилајнца, Бојника, Димитровграда и Мерошине.

Обука у Нишу 

Уз подршку тренерског тима из Завода – Иве Бранковић и Славице Милојевић, а применом интерактивних метода, супервизори из наведених центара су имали могућности да у подстицајној атмосфери током обуке и практично провере новоусвојена знања и вештине неопходне за успешну супервизијску подршку у центрима за социјални рад.

Обука у Нишу

Евалуација након петодневног рада показала је да је обука у потпуности испунила очекивања практичара из овог региона. Као посебну добит од ове обуке, учесници наводе јасније разграничење професионалних улога и одговорности у Центру, а посебно када је реч о пословима за чију успешну реализацију су одговорни супервизори. 
 
< Претходно   Следеће >

 Покрајински завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите
Социјално укључивање и смањење сиромаштва
Центар за заштиту жртава трговине људима
 Aсоцијација центара за социјални рад
Удружење стручних радника социјалне заштите Србије


Присутни

Тренутно је 2 гостију на вези
Copyright © 2008 Републички завод за социјалну заштиту
Web пројекат - УЗЗПРО