Претрага


  ::  ПОДРШКА ЛИЦЕНЦИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈА   :: 

  Прописи од значаја за социјалну заштиту    
  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Штампај

 21.05.2009.

ОБУКА СУПЕРВИЗОРА У
ЦЕНТРИМА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД

У организацији Републичког завода за социјалну заштиту, а у сарадњи са  Министарством рада и социјалне политике и центрима за социјални рад у Србији, 18. маја 2009. године отпочела је обука супервизора у центрима за социјални рад.


По акредитованом „Програму основне обуке за супервизоре у центрима за социјални рад“, ауторски и тренерски тим Републичког завода за социјалну заштиту организује петодневне обуке, окупљајући супервизоре из центара за социјални рад, регионално повезаних. Прва обука организована је у Лесковцу, за супервизоре из осам центара за социјални рад у овом региону и то: Лесковац Житорађа, Лебане, Врање, Куршумлија, Прешево, Трговиште и Прокупље. У понедељак, 25. маја 2009. године, у Шапцу почиње обука супервизора из 10 центара за социјални рад из Подрињског и Колубарског округа, односно из Шапца, Коцељеве, Лознице, Уба, Крупња, Љубовије, Малог Зворника, Осечине, Љига и Ваљева.

У складу са реформским циљевима и договореном динамиком, предвиђено је да се обука свих супервизора у центрима за социјални рад у Србији заврши до средине септембра 2009. године.

 
< Претходно   Следеће >

 Покрајински завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите
Социјално укључивање и смањење сиромаштва
Центар за заштиту жртава трговине људима
 Aсоцијација центара за социјални рад
Удружење стручних радника социјалне заштите Србије


Присутни

Copyright © 2008 Републички завод за социјалну заштиту
Web пројекат - УЗЗПРО