Претрага


  ::  ПОДРШКА ЛИЦЕНЦИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈА   :: 

  Прописи од значаја за социјалну заштиту    
  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Почетна страна arrow Почетна страна arrow Посета делегације Македоније
Штампај
 28.04.2009.
 ПОСЕТА ДЕЛЕГАЦИЈЕ МАКЕДОНИЈЕ

Делегација Министарства рада и социјалне политике Републике Македоније, на челу са државним секретаром, господином Душком Миновски, посетила је 27. априла 2009. године Републички завод за социјалну заштиту. У саставу делегације су представници Министарства, Завода за социјалне делатности Скопља и Центра за социјални рад Скопље.

Посета колегиница и колега из Македоније организована је у оквиру студијске посете Фонду за социјалне иновације и оријентисана је на упознавање са системом социјалне заштите у Републици Србији, с посебним циљем на сагледавању начина функционисања и могућности оснивања сличног фонда у Македонији.

Директор Републичког завода за социјалну заштиту, господин Живорад Гајић и сарадници Завода упознали су колеге из Македоније са делокругом рада, програмском оријентацијом и организационом структуром Завода. Представници делегације Македоније и домаћини су се сложили да постоје заједничке сфере професионалног интересовања и могућности будуће сарадње у оквиру развијања и унапређивања система социјалне заштите две републике.
 
< Претходно   Следеће >

 Покрајински завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите
Социјално укључивање и смањење сиромаштва
Центар за заштиту жртава трговине људима
 Aсоцијација центара за социјални рад
Удружење стручних радника социјалне заштите Србије


Присутни

Тренутно је 6 гостију на вези
Copyright © 2008 Републички завод за социјалну заштиту
Web пројекат - УЗЗПРО