Претрага


  ::  ПОДРШКА ЛИЦЕНЦИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈА   :: 

  Прописи од значаја за социјалну заштиту    
  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Припремни семинари Штампај

18.11.2008. 

ДРУГА ФАЗА ПРИПРЕМНИХ СЕМИНАРА ЗА ПРИМЕНУ НОВОГ
ПРАВИЛНИКА У ЦЕНТРИМА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД

У оквиру друге фазе припремних семинара за примену Правилника о стандардима и организацији рада у центрима за социјални рад, у периоду од 22. октобра до 15. новембра 2008. одржано је осам припремних семинара - 2 за руководиоце и супервизоре, и 6 за водитеље случаја и супервизоре, из свих одељења Градског центра за социјални рад. Око  240 стручних радника прошло је прелиминарну дводневну обуку о новој организацији рада у центрима за социјални рад, вођењу случаја и супервизији.


Саветнице Републичког завода за социјалну заштиту учествовале су другог дана семинара представљајући сврху и значај супервизије, историјат, функције и наравно модел супервизије који ће се код нас примењивати у складу са организационим условима прописаним Правилником.

Сесије су изведене из програма обуке за супервизоре, који је Републички завод израдио у сарадњи са Покрајинским, и који је тренутно у процесу акредитације.

Током следеће године, у сарадњи са Покрајинским заводом и уз подршку британске консултантске куће ОПМ,  по акредитованом програму основне обуке за супервизоре биће обучени сви супервизори у центрима за социјални рад у Србији.

 
< Претходно   Следеће >

 Покрајински завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите
Социјално укључивање и смањење сиромаштва
Центар за заштиту жртава трговине људима
 Aсоцијација центара за социјални рад
Удружење стручних радника социјалне заштите Србије


Присутни

Тренутно је 1 гост на вези
Copyright © 2008 Републички завод за социјалну заштиту
Web пројекат - УЗЗПРО