Претрага


  ::  ПОДРШКА ЛИЦЕНЦИРАЊУ ОРГАНИЗАЦИЈА   :: 

  Прописи од значаја за социјалну заштиту    
  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
Почетна страна arrow Почетна страна arrow Конференција за штампу
Конференција за штампу Штампај

 КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ШТАМПУ

Поводом презентације до сада оствареног у реализацији Пројекта „Становање уз подршку за младе који се осамостаљују“, у Заводу је 23. јула 2008., године организована Конференција за штампу, на којој су учествовали новинари из свих медија.

Представницима медија обратио се најпре директор Завода, Живорад Гајић који је дао осврт на укупни процес реформе и активну улогу Републичког завода за социјалну заштиту у том процесу. Директор је потом представио основну сврху и принципе на којима се заснива увођење нове услуге у систему социјален заштите, дајући акценат дефинисању минималних националних стандарда квалитета.


Координатор пројекта, Нада Шарац детаљније је информисала новинаре о свим пројектним активностима и до сада оствареним резултатима у увођењу и стандардизацији нове услуге намењене младима који се осамостаљују, истичући партиципативну улогу корисника услуге као посебну вредност на којој се услуга креира и заснива.

На питања новинара, поред директора Завода и координатора Пројекта, одговарали су и корисник услуге, Игор Немањић из Крагујевца и саветник за осамостаљивање, Снежана Петковић, такође из Крагујевца.


 Конференцјиа за штампу

Конференција за штампу

 
< Претходно   Следеће >

 Покрајински завод за социјалну заштиту

Комора социјалне заштите
Социјално укључивање и смањење сиромаштва
Центар за заштиту жртава трговине људима
 Aсоцијација центара за социјални рад
Удружење стручних радника социјалне заштите Србије


Присутни

Тренутно је 1 гост на вези
Copyright © 2008 Републички завод за социјалну заштиту
Web пројекат - УЗЗПРО